Palmzondag in Covid tijd

Beste allemaal,

Het corona-virus verplicht ons om geen bijeenkomsten te houden, ook geen kerkelijke.

Toch willen we als christenen meer dan ooit verbonden blijven met elkaar.

Daarom sturen we je een digitaal groen palmtakje, je kunt het wel niet vastnemen maar laat het een uitdrukking zijn van geloof en hoop op betere tijden.

Zorg ondertussen goed voor elkaar!

jumelage

Parochie Sint Amelberga te Zandhoven jumeleert met de parochie O.L.V. Boodschap te Tarxien in Malta

Wat is een parochie jumelage?
Het is een uitwisseling tussen onze parochie en de parochie van Tarxien in Malta. Aan deze uitwisseling mogen verschillende parochiewerkgroepen en verenigingen deelnemen (catechese, kinderen, jongeren en volwassenen), scholen …

Christus Koning

Welkom op deze christus Koning-viering! Welkom op de plek waar we even stilstaan bij wat Chiro en ons jaarthema betekent. En daarom begin ik even opnieuw: Willkommen, Bienvenue, Welcome, Bienvenidos.
Dit jaar willen we verder kijken dan onze neus lang is met ons jaarthema: Grenzeloos Chiro.

SOLIDARITEITSREIS naar Colombia 2020

SOLIDARITEITSREIS

* 8 juli - 4 augustus 2020

* Verblijf in gastgezinnen