Bedevaart
Zandhoven - Scherpenheuvel 1 juni 2019

tekening bedevaarder

Beste vrienden, pelgrims en sportievelingen van “Groot Zandhoven” , ook dit jaar gaan wij weer op tocht naar Onze Lieve Vrouw van Scherpenheuvel. Neem deel aan deze deugddoende bedevaart, individueel, samen met familie, vrienden en kennissen of als vereniging, per fiets of te voet. Om 15.00 u kan iedereen in de basiliek mee eucharistie vieren (met muzikale omlijsting van het Sint Amelbergakoor)

Voetgangers

voetganger

Vertrekken aan de Parochiezaal in Zandhoven om 3.00 uur. Er is GEEN gezamenlijk ontbijt voorzien. Wij bewandelen dit jaar hetzelfde parcours als vorig jaar door bossen en veldwegen. De afstand is ongeveer 48 km. We stappen via Pulderbos, Pulle, Grobbendonk, Herentals , Olen , Tongerlo, Westerlo, Herselt (Mie Maan) , Averbode en Zichem tot in Scherpenheuvel. Voorzie u zelf van 2 lunchpakketten voor onderweg. Als deelname in de onkosten vragen wij €10. Hierin is begrepen : verzekering, enkele drankjes en begeleiding door een volgwagen (die drank, bagage en verzorgingsmateriaal meeneemt). Meer info : Luc Verelst 03/4843147 of luc1.verelst@telenet.be. Als je meegaat stuur dan een mailtje naar dit mailadres. Wij kunnen jullie dan makkelijk van mogelijke wijzigingen op de hoogte brengen.

Fietsers

fiets

Vertrekken aan de Parochiezaal in Zandhoven om 8.00 uur. Zij betalen €2 voor de verzekering lichamelijke ongevallen. Voor meer inlichtingen betreffende de fietstocht : Marja Van Dijck, vandijckmarja@hotmail.com. Ook hier kan een mailtje nuttig zijn zodat wij eventuele meldingen makkelijk kunnen doorgeven. Inschrijven voor beide tochten kan door overschrijving van het bedrag op rekeningnummer BE31 4052 0342 1155 van Parochiale Werken Zandhoven met vermelding van naam en geboortedatum deelnemer(s). Uiterste inschrijvingsdatum 27 mei 2019.